Ajankohtaista

31.5.2020

Valitettavasti joudun myymään välillä eioota.
Normaalikokoiset hopeoidut Feliksit ovat tilapäisesti lopussa.
Samoin normaalikoon värit 5 ja 7.
Pätkää on jokaista väriä.
Kiitos ja anteeksi
AnttiA  


Kauden 2019 kilpailu

On aika julistaa tämän vuoden FELIKS-kilpailu! Tänä vuonna palkitaan kauden ensimmäisen lohen Feliksillä saanut. Koskee vain joesta saatuja lohia. Jokisuiden terminaalikaloja ei tässä kilvassa lasketa. Niitä on jo muutamia tullut tänäkin vuonna. Toiseksi palkitaan kauden lopussa suurimman lohen Feliksillä saanut. Kilpailu päättyy kauden päättyessä.

Nyt on syytä mainita, että palkinnon saadakseen voittajan on annettava lupa julkistaa saajan nimi lohikuvineen. Viime vuonna en tuota ehtoa maininnut, joten suurin kala jäi salaisuudeksi. Oli vissiin vaapuntekijän kunnialle liian suuri kolaus tulla mainituksi tässä yhteydessä julkisesti?

Olkoon kilpa kaikkia kohtaan tasapuolinen ja reilu!

Kireitä siimoja kaudelle 2019!

AnttiA

Lohikausi päättyi

1.9.2018

Niinpä se lohikausi hurahti. Eipä paljon valitettavasti ehtinyt tätä sivua päivitellä. Pellit ovat pelanneet vähintään kohtuullisesti ja saaliskuvia on tullut jonkin verran. Huhuja isoistakin on tullut korviini, mutta ei niistä sen enempää.

Olen luvannut palkita kauden isoimman lohen saajan, mutta odottelen edelleen kuvia. Tähän mennessä isoin on tuo jo kerran kauden avauslohena ilmoitettu ja siitä palkittu Joonaksen saama 9,5 kg Kihlangista. Jos muita kuvia ei tule, Joonas sai tuplatärpin!

Galleriaa päivitetään sitä mukaa, kun julkaisukelpoisia kuvia tulee.

Katse kohti tulevaa kautta! Tuotekehitys surraa koko ajan. Väriskaalaa suunnitellaan. Joitakin värejä voi jäädä pois ja uusia tulee tilalle. Jos sinulla on ideoita, voit ilmoitella niistä yhteydenottolomakkeella. Muutamia on jo tullutkin.

Kiitos uusille ja vanhoille asiakkaille!

AnttiA

Kausi avattu!

17.6. 2018 

Kauden ensimmäisen lohikuvan lähettänyt Joonas 13v. palkittiin. Joonas haki palkintopeltinsä Pakamukasta Lohestajatorpalta. Jätin sinne myös muutaman pellin myyntiin. Käykääpä sielläpäin liikkuvat tutustumassa!

 

Kausi lähestyy!

19.05.2018

Lohikausi  on pian käsillä! Nyt alkaa olla viimeiset hetket viimeistellä kalusto kuntoon. Juuri nyt on hyvä hetki päivittää myös peltiosasto ajan tasalle, sillä kaikkia vaihtoehtoja on vielä hyllyssä. Tee tilauksesi tänään, sillä tavaraa on kuitenkin rajoitetusti!

Antti A.