Ajankohtaista

Lohikausi päättyi

1.9.2018

Niinpä se lohikausi hurahti. Eipä paljon valitettavasti ehtinyt tätä sivua päivitellä. Pellit ovat pelanneet vähintään kohtuullisesti ja saaliskuvia on tullut jonkin verran. Huhuja isoistakin on tullut korviini, mutta ei niistä sen enempää.

Olen luvannut palkita kauden isoimman lohen saajan, mutta odottelen edelleen kuvia. Tähän mennessä isoin on tuo jo kerran kauden avauslohena ilmoitettu ja siitä palkittu Joonaksen saama 9,5 kg Kihlangista. Jos muita kuvia ei tule, Joonas sai tuplatärpin!

Galleriaa päivitetään sitä mukaa, kun julkaisukelpoisia kuvia tulee.

Katse kohti tulevaa kautta! Tuotekehitys surraa koko ajan. Väriskaalaa suunnitellaan. Joitakin värejä voi jäädä pois ja uusia tulee tilalle. Jos sinulla on ideoita, voit ilmoitella niistä yhteydenottolomakkeella. Muutamia on jo tullutkin.

Kiitos uusille ja vanhoille asiakkaille!

AnttiA

Kausi avattu!

17.6. 2018 

Kauden ensimmäisen lohikuvan lähettänyt Joonas 13v. palkittiin. Joonas haki palkintopeltinsä Pakamukasta Lohestajatorpalta. Jätin sinne myös muutaman pellin myyntiin. Käykääpä sielläpäin liikkuvat tutustumassa!

 

Kausi lähestyy!

19.05.2018

Lohikausi  on pian käsillä! Nyt alkaa olla viimeiset hetket viimeistellä kalusto kuntoon. Juuri nyt on hyvä hetki päivittää myös peltiosasto ajan tasalle, sillä kaikkia vaihtoehtoja on vielä hyllyssä. Tee tilauksesi tänään, sillä tavaraa on kuitenkin rajoitetusti!

Antti A.