Ajankohtaista

14.6.2024 

Väri 12 valitettavasti lopussa!

30.1.2024

Aiemmasta tiedotuksesta poiketen myös väri 11 säilyy valikoimassa asiakaspalautteen ja kysynnän vuoksi.

Koko repertuaari on siis tilattavissa.

Huomaa, että 60 € tarjouspaketti on tilattavissa tammikuun loppuun!17.1.2024

Heisulivei!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Olen tässä pikku hiljaa taas virittelemässä pajaa kevätkuntoon. 60v tuli tuossa kaikessa hiljaisuudessa täyteen ja päätin sen kunniaksi lähiaikoina laittaa 60€ paketin tarjolle!
Valitse verkkokaupasta tarjouspaketti ja kirjaa viestikenttään haluamasi värit/pohjat (5kpl). Esim 5/K, 8/M jne... Tämä on ennakkovaraajan etu, toimitusaika 2-3 viikkoa ostoryntäyksestä riippuen. Toimitukset tilausjärjestyksessä. 
 
Ps. Väri 11 jää näillä näkymin ainakin toistaiseksi pois valikoimasta. 


 25.7. 2023

Väri 11 nyt loppu tällä erää! 


             12.7. 2023

Hopeapohjat valitettavasti toistaiseksi lopussa! Saan niitä tehtyä n. 3 viikon  kuluttua. Voit tehdä tilauksen normaalisti, mutta hopeapohjaiset pellit tulevat jälkitoimituksena.

28.3.2023

Kaikkia värivaihtoehtoja taas saatavissa!

Tämän viikon lomailen, mutta ensi viikolla paja taas paukuttaa.

Ei kun ostohousuja jalkaan ja kaupoille!

1.7. 2022

Kausi alkaa olla siinä vaiheessa, että valikoima vähitellen supistuu. Kaikkia värivaihtoja ei enää tälle kaudelle ole saatavissa.

Nyt loppui väri nro 2.


 

20.6. 2022 Väri nro 3 toistaiseksi lopussa!

4.6. 2021

Käy tutustumassa verkkokauppaan!
 
Anna arvio sen ilmeestä, sisällöstä ja toimivuudesta sivun yhteydenottolomakkeella.
Asialliset arviot osallistuvat juhannusarvontaan 20.6. 2021. Palkintona
 voittajan valitsema pelti sen hetken tarjonnasta

 


20.5.2021

Uniikkipeltejä lisätty verkkokauppaan

Verkkokauppaan on lisätty muutamia uniikkikappaleita peltejä. Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa odota sähköpostiisi varmistus siitä, että tuote on saatavissa ennen kuin maksat. Tuotteita on siis vain yksi kappale. Tuote poistetaan valikoimasta mahdollisimman pian sen tultua myydyksi.

6.5.2021

Verkkokauppaa kehitetään

Lisään verkkokauppaan uudet kuvat ja tämän väri 14:n heti kun ehdin.
 Tuotetta kehitetään palautteiden pohjalta.

Kiitos palautteista!

15.4.2021
Verkkokauppa avattu!
Käy tutustumassa! 


 

31.3.2021
Verkkokauppa avataan huhtikuun aikana. Pellin hinta tulee nousemaan verkkokaupassa 13,50€:een, mutta kaikki kotimaan toimitukset ilmaiseksi toistaiseksi! 

23.2. 2021

Koronakurimuksen kourissa on pakko virtaviivaistaa toimintaa. Siksi myyn KAIKKI Pätkät pois 10€/kpl niin kauan kuin tavaraa riittää. Kaikkia värejä löytyy vielä tänään. 
Värit löytyvät värikartasta.
Normaalikoisten tuotanto jatkuu. Voit varmistaa alkavan kauden ostoksesi ennakkovaraamalla peltisi jo nyt, vaikka toimitukset joidenkin värien osalta mahdollisia vasta toukokuussa. Tee tilaus nyt!


31.5.2020

Valitettavasti joudun myymään välillä eioota.
Normaalikokoiset hopeoidut Feliksit ovat tilapäisesti lopussa.
Samoin normaalikoon värit 5 ja 7.
Pätkää on jokaista väriä.
Kiitos ja anteeksi
AnttiA  


Kauden 2019 kilpailu

On aika julistaa tämän vuoden FELIKS-kilpailu! Tänä vuonna palkitaan kauden ensimmäisen lohen Feliksillä saanut. Koskee vain joesta saatuja lohia. Jokisuiden terminaalikaloja ei tässä kilvassa lasketa. Niitä on jo muutamia tullut tänäkin vuonna. Toiseksi palkitaan kauden lopussa suurimman lohen Feliksillä saanut. Kilpailu päättyy kauden päättyessä.

Nyt on syytä mainita, että palkinnon saadakseen voittajan on annettava lupa julkistaa saajan nimi lohikuvineen. Viime vuonna en tuota ehtoa maininnut, joten suurin kala jäi salaisuudeksi. Oli vissiin vaapuntekijän kunnialle liian suuri kolaus tulla mainituksi tässä yhteydessä julkisesti?

Olkoon kilpa kaikkia kohtaan tasapuolinen ja reilu!

Kireitä siimoja kaudelle 2019!

AnttiA

Lohikausi päättyi

1.9.2018

Niinpä se lohikausi hurahti. Eipä paljon valitettavasti ehtinyt tätä sivua päivitellä. Pellit ovat pelanneet vähintään kohtuullisesti ja saaliskuvia on tullut jonkin verran. Huhuja isoistakin on tullut korviini, mutta ei niistä sen enempää.

Olen luvannut palkita kauden isoimman lohen saajan, mutta odottelen edelleen kuvia. Tähän mennessä isoin on tuo jo kerran kauden avauslohena ilmoitettu ja siitä palkittu Joonaksen saama 9,5 kg Kihlangista. Jos muita kuvia ei tule, Joonas sai tuplatärpin!

Galleriaa päivitetään sitä mukaa, kun julkaisukelpoisia kuvia tulee.

Katse kohti tulevaa kautta! Tuotekehitys surraa koko ajan. Väriskaalaa suunnitellaan. Joitakin värejä voi jäädä pois ja uusia tulee tilalle. Jos sinulla on ideoita, voit ilmoitella niistä yhteydenottolomakkeella. Muutamia on jo tullutkin.

Kiitos uusille ja vanhoille asiakkaille!

AnttiA

Kausi avattu!

17.6. 2018 

Kauden ensimmäisen lohikuvan lähettänyt Joonas 13v. palkittiin. Joonas haki palkintopeltinsä Pakamukasta Lohestajatorpalta. Jätin sinne myös muutaman pellin myyntiin. Käykääpä sielläpäin liikkuvat tutustumassa!

 

Kausi lähestyy!

19.05.2018

Lohikausi  on pian käsillä! Nyt alkaa olla viimeiset hetket viimeistellä kalusto kuntoon. Juuri nyt on hyvä hetki päivittää myös peltiosasto ajan tasalle, sillä kaikkia vaihtoehtoja on vielä hyllyssä. Tee tilauksesi tänään, sillä tavaraa on kuitenkin rajoitetusti!

Antti A.